Een Dynamische werkplek l Interieurontwerp l kantoorinrichting

Yben Interieur en Projectdesign | Sfeervol wonen en werken

Yben Interieur en Projectdesign | Sfeervol wonen en werken

Een café bij een advocatenkantoor, een juwelierszaak, een scrumplek bij VIVAT. Wat leeft er in een bedrijf en hoe wordt het bedrijf een dynamische plek voor de gebruiker? Yben onderzoekt dit, door interviews af te nemen bij verschillende werknemers en bouwt het ontwerp zo laag voor laag op, zodat iedere gebruiker zijn of haar ruimte in kan nemen. Een bedrijf is tegenwoordig meer dan een werkplek, het is een plek om te vertoeven, elkaar te ontmoeten. De lijn tussen wonen en werken is aan het veranderen.

Wij maken een interieurontwerp op maat. Ieder bedrijf heeft eigen waarden en een eigen identiteit, hierbij is de internal branding van groot belang. Wij kunnen u helpen van A tot Z. Het Interieurontwerp tot en met de uitvoering kunnen wij geheel voor u regelen. Wij werken samen met gedegen partners. U kunt nog trotser zijn op uw bedrijf!

Heeft u interesse en wilt u dat we vrijblijvend langskomen voor advies, bel direct en we staan u persoonlijk te woord. ☎ 06-46425002 U kunt ook het contactformulier invullen en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Geen interieurontwerp is bij ons hetzelfde. Wij houden rekening met uw budget. Wij zijn ANDERS en maken uw interieur UNIEK!

Als u wilt kunnen wij uw bestaande interieur recyclen en opnieuw gebruiken in het nieuwe interieurontwerp, want wij willen net als u meewerken aan een gezondere aarde, een groenere toekomst. Mocht het oude interieur niet in het ontwerp mee kunnen, dan kan het weer ergens anders worden toegepast. Een oud product, een nieuw leven, daar gaan we voor! Met u!

 

Neem contact op (online)

Wij gebruiken cookies om het u makkelijker te maken. Om te voldoen aan de e-Privacy richtlijn moeten we u toestemming vragen om cookies te plaatsen. meer informatie

Cookiebeleid van YBen Interieur en Projectdesign

Yben Interieur en Projectdesign gebruikt cookies om het gebruik van onze website voor u aangenamer te maken, te analyseren en om de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Om uw privacy te waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van uw bezoek(en) aan onze website te verbeteren, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Op deze pagina geven wij u zo veel mogelijk informatie over de cookies die wij inzetten.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die worden opgeslagen op uw pc, laptop, smartphone of tablet. Vrijwel alle websites gebruiken deze. Dankzij cookies hoeft u niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer u bij ons terugkomt. Daarnaast helpt het ons te zien hoe onze website gebruikt wordt en hoe wij onze website verder kunnen verbeteren. U bent vrij om cookies uit te schakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal kan werken.

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan:

• het onthouden van informatie die u invult op de verschillende pagina’s tijdens invullen van bijvoorbeeld een contactformulier, zodat u niet steeds al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen

• het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, als u veel gegevens moet invullen bij een contactformulier

• het opslaan van voorkeuren, zoals locatie

• het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op jouw beeldscherm te kunnen weergeven

• het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren

• het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren

Google Analytics

YBen Interieur en Projectdesign verzamelt automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens het gebruik, door gebruik van Google Analytics. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt hoe onze website gebruikt wordt en hoe wij deze verder kunnen verbeteren. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan u gebruik maakt. Wij kunnen een IP-adres nooit terugleiden tot een bepaalde gebruikers.

Hoe kunt u cookies weigeren?

In uw browser kun u instellen welke cookies moeten worden geaccepteerd. U kunt alle of alleen bepaalde cookies weigeren. Het kan zijn dat wanneer u alle cookies weigert, bepaalde functionaliteiten niet meer werken.

Contact

Voor vragen en of opmerking over het cookiebeleid kun u mailen naar susan@yben.eu

Sluiten